Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj ideálny 3 izbový byt pre rodinu na Sídl. JUH, v obľúbenej časti Vranova nad Topľou, ktorý vyniká svojou priestrannosťou, veľkou kúpeľňou, slnečnou loggiou a jednoduchým prístupom do centra mesta, ku školám aj obchodom.

 

Jedinečnosť bytu

  • veľká kúpeľňa s WC,
  • priestranné izby,
  • slnečná loggia,
  • dostupný ihneď,
  • skvelá lokalita v blízkosti mesta, škôl i novej polikliniky.

 

Pozrite si videoprehliadku bytu

 

Základné údaje nehnuteľnosti

LOKALITA Sídl. JUH, Vranov nad Topľou
PLOCHA BYTU (bez loggie): 74 m2
ORIENTÁCIA JZ (spálňa, detská izba, loggia)

SV  (kuchyňa, obývačka)

BYTOVÝ DOM panelový
PODLAŽIE 1 posch. / 6 posch. obytný dom
LOGGIA áno
PIVNICA áno
KOMORA nie
VYKUROVANIE ústredné
VÝŤAH áno
DOSTUPNÝ BYT ihneď
ENERGETICKÝ CERTIFIKÁT nie je
SPRÁVCA DOMU Spoločenstvo vlastníkov bytov
PARKOVANIE verejné

 

MESAČNÉ NÁKLADY NA BÝVANIE

pre 4 osoby sú mesačné zálohové platby 271,55 EUR (kúrenie, voda, správa domu, poistenie domu, upratovanie), elektrina 30 EUR, plyn 7 EUR

 

VYBAVENIE BYTU

Byt sa predáva nezariadený.

 

REKONŠTRUKCIA:  čiastočná rekonštrukcia

Zahŕňa plastové okná v celom byte, plávajúce podlahy, vymenené stupačky, klasická drevená kuchynská linka, nová kúpeľňa s murovaným jadrom, modernými obkladmi a vaňou.

 

Dispozícia

Byt pozostáva z 3 obytných miestností a príslušenstva. Plusom tohto bytu je ideálna dispozícia izieb a ich priestrannosť, nepriechodnosť 2 izieb, slnečná loggia a veľká kúpeľňa.

Spacia časť bytu (spálňa, detská izba) je orientovaná na juhozápad, odkiaľ si budete môcť užívať dostatok slnečného svetla počas dňa a výhľad na zeleň v okolí sídliska. Kuchyňa s obývačkou je orientovaná na severovýchod, takže ranná káva s východom slnka je samozrejmosťou.

Z väčšej predsiene bytu je prístup vľavo do veľkej kúpeľne spolu s WC, napravo sa nachádzajú dve nepriechodné, priestranné izby a loggia. Kuchyňa je prepojená na priechodnú obývaciu izbu. K bytu prislúcha aj pivnica.

 

Bytový dom

Byt je situovaný na 1. poschodí z celkových šiestich, v zateplenom panelovom bytovom dome s novou strechou, výťahom od prízemia, napojený na všetky inžinierske siete, s dvomi vchodmi a bezpečnostným vstupom na čip. Parkovanie je verejné, s dostatočnými parkovacími možnosťami pred bytovým domom a poliklinikou.

 

Lokalita

Byt sa nachádza vo výbornej a žiadanej lokalite v blízkosti centra mesta, na Sídl. JUH, v okolí je materská škola, základná škola, stredná škola, obchody, Kaufland, nová poliklinika, autobusová zastávka, a ďalšie občianske vybavenosti (úrady) okresného mesta. Vranov nad Topľou je okresné mesto s počtom obyvateľov cca 24 000.

 

Cena a platba

V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie + náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov).

Možnosť platby aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám rada pomôžem.

© Text, fotografie a videoprehliadka, sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Mgr. Veroniky Moskaľovej.